09 April 2011

Allahu Akbar..Bertuahnya rakyat ACEH

Satu rahmat dan nikmat yang tak ternilai harganya apabila Sang Pemerintah  di sebuah negara Islam lebih takutkan murka Allah SWT berbanding marahnya Yahudi dan Amerika Laknatullah kerana melaksanakan Hukum Islam dalam negara mereka.... Ya Allah Ya Muqalliba Qulub ...Bukakanlah pintu-pintu hati pemimpin Kami semoga mereka juga mahu melaksanakan syariah ISLAM dalam pemerintahan mereka seperti mana yang sedang dilaksanakan di Aceh Darussalam hari..Aaamiiiinn


IRDAYANTI terpaksa diusung setelah dia pengsan selepas selesai menjalani hukuman sebat di Aceh Besar, Banda Aceh semalam.


BANDA ACEH - Dua pasangan Islam dihukum rotan selepas mereka didapati bersalah kerana melakukan perbuatan tidak bermoral, kata seorang pendakwa raya semalam.
Pasangan itu, Sudirman Bintang, 43, dan Irdayanti Mukhtar, 34, dirotan sebanyak sembilan kali kerana mereka masing-masing telah berkahwin tetapi menjalin hubungan sulit.
Mereka dirotan di halaman Masjid Al-Munawarrah, Jantho, Aceh Besar semalam dan disaksikan oleh ratusan orang selepas solat Jumaat.
"Punca mereka dihukum keras adalah kerana kedua-dua mereka sudah berkahwin dengan orang lain," kata pendakwa raya itu, Bendry Almy. - Agensi

0 Comments:

Post a Comment